Áraink

Az Iszkiri a futárszolgálatoknál bevált zónás tarifarendszert alkalmazza. 3 zónára osztottuk Budapestet, a szállítási ár egyszerűen a távolabbi címhez tartozó zónaár. Mindenkori kedvezményünk: Eggyel alacsonyabb körzetárat számolunk akkor, amikor a felvételi és a leadási cím szomszédos vagy egyazon zónához tartozik, és a szállítás során nem lépünk át kerület határt.

Mivel a város nagyobb kerületei több zónánkon is átnyúlnak, a táblázat tájékoztató jellegű. Megalkottuk azonban Tarifa-Robot -unkat, aminek segítségével előhívhatja adatbázisunkból a pontos szállítási útvonalhoz tartozó árat.

A lenti árak BRUTTÓ árak, az aktuális 27 % ÁFA-t már tartalmazzák.

#
Zóna
Érintett kerületek
Két keréken
Négy keréken
1.
Alfa
Körfuvar ár : 11 darab egyszerre megrendelt címtől
2000 Ft
3500 Ft
2.
Béta
Zónakedvezményes ár a 3. zóna kerületen belüli címeihez tarifa-robot szerint
2000 Ft
3500 Ft
3.
Gamma
Az I.-II.-III.-V.-VI.-VII.-VIII.-IX.-X.-XI.-XII.-XIII.-XIV. kerületek egyes részei tarifa-robot szerint
2500 Ft
4000 Ft
4.
Delta
A II.-III.-IV.-X.-XI.-XII.-XV.-XVI.-XIX.-XX.-XXI. kerületek egyes részei tarifa-robot szerint
3500 Ft
5000 Ft
5.
Szpész
A II.-III.-IV.-XI.-XII.-XV.-XVI.-XVII.-XVIII.-XXI.-XXII.-XXIII. kerületek egyes részei tarifa-robot szerint
4500 Ft
6000 Ft
Várakozás / Rakodás / Ügyintézés (Az első ingyenes 10 perc után, minden megkezdett további 10 perc)
500 Ft
600 Ft

Körfuvar: 11 darab egyszerre megrendelt címtől alkalmazható.

Vidéki szállítás "KÉT KERÉKEN" a Budapest NULLA KM KŐ-től max.25km távolságig rendelhető: kilométerenként bruttó 130 Ft áron, oda-vissza számolva. Ennél távolabbra Autós áron, Autóval szállítunk.

Vidéki szállítás "NÉGY KERÉKEN" (Autós ár): kilométerenként bruttó 170 Ft áron, oda-vissza számolva.

 • Rendszeres megrendelőink számára a tárgyhó végén egyben történő átutalásos fizetési módot ajánljuk.

 • A küldeményeket többnyire a megrendeléstől számított 20-40 percen belül átvesszük és 20-90 percen belül adjuk le Budapest egész területén.

  === Egyéb finomságok ===

  A megrendelő-barát árszámítás

  Ha Ön egyszerre több küldemény szállítására ad le megrendelést, mindig a lehető legolcsóbb útvonal árat fogja fizetni. Például két darab X. kerületi cím esetében az elsőnél a felvétel és a leadás közötti távolságra, a másodiknál a két leadás közötti távolságra számolt zónaárat. Természetesen ez akkor működik, ha az adott anyagokat egyetlen futár is képes elvinni.


  Extra tömeg mozgatása Bringa plusz áron

  Kérjük jelezze diszpécserünknek, ha 5 kg feletti küldeményt szeretne kerékpárral szállíttatni. Ebben az esetben túlsúly felárral számolunk, mely megegyezik az autós árral. (További részletek a Futárszolgálat oldalon.)


  Esti / Hajnali /Hétvégi szolgáltatás

  A 16 óra után megrendelt és emiatt 17 óra után kézbesíthető küldeményeket +50% felárral szállítjuk. Munkanapokon 17-18 óra és 07-08 óra között teljesíthető szállításokra a jármű szerinti alapdíj +50% felárat számolunk. Hétvégén egész nap ill. munkanapokon 18-07 óra között teljesíthető szállításokra a jármű szerinti alapdíj +100% felárat számolunk.


  Extra szolgáltatás

  Amennyiben extra szolgáltatást, azaz vásárlásnál készpénz megelőlegezést vagy a felvételi/leadási címen telefonálást kér, kérdezze diszpécserünket a zónaár feletti extra költségekről.